Start OverREGULAR RECORD DISPLAYBrief DisplayReturn To Browse

035 FOOD 6789
041 tha |beng
100 ชุติมา ไชยเชาวน์
245 ผลของการใช้แป้งข้าวดัดแปรในการผลิตเค้กกล้วยหอม
246 Effect of Modified Rice Flours for Banana Rice Cake Production
300 หน้า:316-323
650 ฺBanana rice cake
Drymilled rice flour
Pre-germinated brown rice
Heat moisture treatment rice flour
700 หทัยรัตน์ ปิ่นแก้ว
วารุณี คุปต์กาญจนากุล
อรอนงค์ นัยวิกุล
710 การประชุมวิชาการของมหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ ครั้งที่ 49 เล่มที่ 7 สาขาอุตสาหกรรมเกษตร
773 The Proceeding of 49th Kasetsart University Annual Conference