Start OverREGULAR RECORD DISPLAYBrief DisplayReturn To Browse

035 FOOD 6798
041 tha |beng
100 วิชมณี ยืนยงพุทธกาล
245 การผลิตเนื้อปลาดุกอุยเทศกึ่งแห้งโดยการดึงน้ำออกแบบออสโมซิสร่วมกับการอบแห้ง
246 Effect of hydrocolloid and moisture content of ingredients on the breakfast flake from germinated brown rice flour
300 หน้า:398-405
650 catfish
intermediate moisture food
osmotic dehydration
thermal drying
700 กุลิสรา ปรีดาสุทธิจิตต์
นันทพร อุดม
710 การประชุมวิชาการของมหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ ครั้งที่ 49 เล่มที่ 7 สาขาอุตสาหกรรมเกษตร
773 The Proceeding of 49th Kasetsart University Annual Conference