Start OverREGULAR RECORD DISPLAYBrief DisplayReturn To Browse

035 FOOD 6823
041 tha |beng
100 นันทิชา สายสุทธิ์
245 ผลของสายพันธุ์และตัวทำละลายต่อปริมาณสารประกอบฟีนอลิกทั้งหมด ปริมาณฟลาโวนอยด์ทั้งหมด และความสามารถต้านออกซิเดชั่นในใบมะกอกโอลีฟ (Olea europaes L.)
246 Effect of Cultivars and Solvent on Total Phenolic Content, Total Flavonoid Content and Antioxidant Capacity of Olive Leaves (Olea europaes L.)
300 หน้า:597-604
650 olive leaves
Solvent
Total phenolic content
Antioxidant capacity
700 ศศิธร ตรงจิตภักดี
710 การประชุมวิชาการของมหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ ครั้งที่ 49 เล่มที่ 7 สาขาอุตสาหกรรมเกษตร
773 The Proceeding of 49th Kasetsart University Annual Conference