KOHA: OPAC Catalogue Search
Start OverMARC DisplayBrief DisplayReturn To BrowseExport Marked Records


Author วิลาวัณย์ เจริญจิระตระกูล
Titleผลการยังยั้งซัลโมเนลลาของแบคทีเรียแลกติกที่แยกจากไส้กรอกเปรี้ยว/วิลาวัณย์ เจริญจิระตระกูล และ อังคนา สุขบุญ
Alternative TitleInhibition of Salmonella spp. by lactic acid bacteria isolated from traditional fermented Thai sausage (sai-krok-prieo)
Imprint2541
Call# T980358

CALL # Volume Number Month Year Barcode Status
Available

Journalวารสารสงขลานครินทร์ วทท.
Descriptปีที่ 20 ฉบับที่ 4 ; 429-436
SubjectSalmonella
Lactic acid bacteria
antimicrobial activity
แบคทีเรีย--การใช้ประโยชน์
ไส้กรอกเปรี้ยว
Previous||2032||Next