KOHA: OPAC Catalogue Search
Start OverMARC DisplayBrief DisplayReturn To BrowseExport Marked Records


Author กรองแก้ว เนาสราญ
Titleปริมาณและองค์ประกอบของสารรสเผ็ดร้อนจากพริก
Alternative TitleConstituents of pungent principles from capsicum
Imprint2535
Call# T930026

CALL # Volume Number Month Year Barcode Status
Available

Journalวารสารกรมวิทยาศาสตร์การแพทย์
Abstractihydrocapsaicin were determined by high performance liquid chromatography in comparison with authentic sample. It was found that the constituentsof capsaicinoids in Capsicum frutescens Linn.are comparable with authentic sample and the isolated yield is considerably high enough to be used as the source ofcapsaicin in drug production.
Descriptปีที่ 34 ฉบับที่ 3 ; 133-140
SubjectCapsaicinoids
Capsaicin
Capsicum
พริก--สารรสเผ็ด--วิจัย
Previous||26||Next