KOHA: OPAC Catalogue Search
Start OverMARC DisplayBrief DisplayReturn To BrowseExport Marked Records


Author จิราวรรณ แย้มประยูร
Titleการเก็บรักษาลูกชิ้นจากเนื้อปลาที่แยกกระดูกแล้วด้วยเครื่อง/จิราวรรณ แย้มประยูร
Alternative TitleShelf life of fish ball from mechanically debond fish
Imprintกรุงเทพฯ : กองพัฒนาอุตสาหกรรมสัตว์น้ำ กรมประมง, 2529
Call# T930045

CALL # Volume Number Month Year Barcode Status
Available

Journalรายงานประจำปี 2529 / กองพัฒนาอุตสาหกรรมสัตว์น้ำ กรมประมง
AbstractFish balls were produced, using the mechanically deboned fish (MDF)samples from various storage conditons. Sensory evaluation and TVB values were used as judging criteria for quality of the products. The shelf life of fish balls from all treatment combinations in polyethylene bags, at 0 deg C were longer than 12 days with the TVB content of only 5.72%. However, general appearance, texture and flavor scores of all sample tended to decrease upon storage period.
Descript58-84
Subjectลูกชิ้นปลา--การเก็บรักษา
การประเมินคุณภาพทางประสาทสัมผัส
Previous||45||Next