KOHA: OPAC Catalogue Search
Start OverMARC DisplayBrief DisplayReturn To BrowseExport Marked Records


Author อนุกูล พลศิริ
Alternative Author มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Titleการวิเคราะห์ปริมาณโปรตีนและความชื้นในกะปิชนิดต่างๆ
Alternative TitleAnalysis of protein content in various kinds of fermented shrimp pastes
Imprintกรุงเทพฯ : สถาบัน, 2531
Call# IFRPD T930049

CALL # Volume Number Month Year Barcode Status
Available

Journalรายงานค้นคว้าวิจัย ประจำปี 2526-2530 / สถาบันค้นคว้าและพัฒนาผลิตภัณฑ์อาหาร มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Abstractnd theirprotein, moisture contents, texture, color and flavor were compared. Protein content varies from 17-26% depending on the quality and quantity of raw material and salt content, however, there is no significant difference in protein content between those two sample groups. Moisture content of shrimp past collected from Bangkok retailers is slightly higher; the color is slightly darker than those collected from the producers.
Descript53-57
Subjectกะปิ--การวิเคราะห์
Shrimp paste analysis
Previous||49||Next