KOHA: OPAC Catalogue Search
Start OverMARC DisplayBrief DisplayReturn To BrowseExport Marked Records


Author ปริศนา สุวรรณาภรณ์
Titleผลของปริมาณแป้งข้าวเจ้าและน้ำต่อคุณภาพของบะหมี่สดที่ใช้แป้งข้าวเจ้าทดแทนแป้งสาลี/ปริศนา สุวรรณาภรณ์ และกมลพรรณ์ วิวัฒนวาณิชย์
Alternative TitleEffects of rice flour and water requirement on qualities of wheat-rice fresh noodles
Imprintกรุงเทพฯ : มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์, 2546
Call# KU T060019

CALL # Volume Number Month Year Barcode Status
Available

Descript436 หน้า ; 100-107
NoteRef. SB16.ก58 2546 ล.2
Subjectบะหมี่--การพัฒนาผลิตภัณฑ์
แป้งข้าวเจ้า
Previous||4969||Next