KOHA: OPAC Catalogue Search
Start OverMARC DisplayBrief DisplayReturn To BrowseExport Marked Records


Author อรวรรณ ตติรัตน์
Titleผลของคอนยักกลูโคแมนแนนต่อเนื้อสัมผัสของเจลสตาร์ชข้าวแช่เยือกแข็ง/อรวรรณ ตติรัตน์ และสงวนศรี เจริญเหรียญ
Alternative TitleEffect of konjac-glucomannan on texture of frozen rice starch gels
Imprintกรุงเทพฯ : มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์, 2549
Call# KU T060134

CALL # Volume Number Month Year Barcode Status
Available

Descript766 หน้า ; 81-89
NoteRef. HD9016.T35.ก583 2549
Subjectrice starch
konjac-glucomannan
การแช่เยือกแข็ง
สตาร์ชข้าว
Previous||5084||Next