KOHA: OPAC Catalogue Search
Start OverMARC DisplayBrief DisplayReturn To BrowseExport Marked Records


Author นวรัตน์ สุพิชญางกูร
Titleผลของการใช้กล้าเชื้อแบคทีเรียกรดแลคติกต่อคุณสมบัติทางเคมีในกระบวนการผลิตขนมจีนแป้งหมัก/นวรัตน์ สุพิชญางกูร, วรรณี จิรภาคย์กุล และอรอนงค์ นัยวิกุล
Alternative TitleEffect of lactic acid bacteria starter culture on chemical properties in Thai fermented rice noodle (Kanomjeen)process
Imprintกรุงเทพฯ : มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์, 2549
Call# KU T060185

CALL # Volume Number Month Year Barcode Status
Available

Descript766 หน้า ; 356-362
NoteRef. HD9016.T35.ก583 2549
Subjectขนมจีนแป้งหมัก--การวิเคราะห์
lactic acid bacteria
starter culture
Previous||5135||Next