KOHA: OPAC Catalogue Search
Start OverMARC DisplayBrief DisplayReturn To BrowseExport Marked Records


Author ศิริธร เลิศพานิช
Titleผลของความเป็นกรด-ด่างและเวลาการทำปฏิกิริยาต่อสมบัติของแป้งมันสำปะหลังดัดแปรด้วยโซเดียมไฮโปคลอไรท์/ศิริธร เลิศพานิช, กุลฤดี แสงสีทอง และกล้าณรงค์ ศรีรอต
Alternative TitleEffects of reaction pH and time on properties of cassava starch modified by sodium hypochlorite
Imprintกรุงเทพฯ : มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์, 2549
Call# KU T060203

CALL # Volume Number Month Year Barcode Status
Available

Descript766 หน้า ; 525-533
NoteRef. HD9016.T35.ก583 2549
Subjectแป้งมันสำปะหลัง--การดัดแปร
pH
sodium hypochlorite
Previous||5153||Next