KOHA: OPAC Catalogue Search
Start OverMARC DisplayBrief DisplayReturn To BrowseExport Marked Records


Author อดิศักดิ์ เอกโสวรรณ
TitleEffect of polydextrose or sorbitol on quality characteristics of reduced-calorie cakes containing konjac flour/อดิศักดิ์ เอกโสวรรณ
Alternative Titleผลของโพลีเดกซ์โทรส หรือ ซอร์บิทอล ที่มีต่อลักษณะทางคุณภาพของเค้กลดพลังงานด้วยแป้งบุก
Imprint2546
Call# T060279

CALL # Volume Number Month Year Barcode Status
Available

Journalวารสารวิชาการ มหาวิทยาลัยหอการค้าไทย
Descriptปีที่ 23 ฉบับที่ 2 ; 139-152
Subjectpolydextrose
sorbitol
Reduced-calorie cake
Konjac flour
เค้กลดพลังงาน
Previous||5229||Next