KOHA: OPAC Catalogue Search
Start OverMARC DisplayBrief DisplayReturn To BrowseExport Marked Records


Author อุษามาส จริยวรานุกุล
Titleผลการยับยั้งจุลินทรีย์ของสารสกัดจากข่าและกระเทียมในลูกชิ้นหมู/อุษามาส จริยวรานุกุล
Alternative TitleAntimicrobial effect of extracts from galanga (Alpinia galanga)and garlic (Allium sativum)in pork minced ball
Imprint2548
Call# T060292

CALL # Volume Number Month Year Barcode Status
Available

Journalวารสารวิชาการ มหาวิทยาลัยหอการค้าไทย
Descriptปีที่ 25 ฉบับที่ 2 ; 151-161
Subjectลูกชิ้นหมู
สมุนไพร--การยับยั้งจุลินทรีย์
เครื่องเทศ--การยับยั้งจุลินทรีย์
ฤทธิ์ต้านจุลชีพ
antimicrobial
Previous||5242||Next