KOHA: OPAC Catalogue Search
Start OverMARC DisplayBrief DisplayReturn To BrowseExport Marked Records


Author อดิศักดิ์ เอกโสวรรณ
TitlePhysicochemical and sensory properties of reduced-sugar preserved mangoes prepared with acesulfame-K and/or aspartame/อดิศักดิ์ เอกโสวรรณ
Alternative Titleสมบัติทางเคมีกายภาพและทางประสาทสัมผัสของมะม่วงแช่อิ่มลดน้ำตาลด้วยอะเซซัลเฟม-เค และ/หรือ แอสพาเทม
Imprint2549
Call# T060299

CALL # Volume Number Month Year Barcode Status
Available

Journalวารสารวิชาการ มหาวิทยาลัยหอการค้าไทย
Descriptปีที่ 26 ฉบับที่ 1 ; 172-182
SubjectPreserved mango
sugar substitute
acesulfame-K
aspartame
food additive
sweetener
สารทดแทนน้ำตาล
สารให้ความหวาน
มะม่วงแช่อิ่ม
Previous||5249||Next