KOHA: OPAC Catalogue Search
Start OverMARC DisplayBrief DisplayReturn To BrowseExport Marked Records


Author อุมาภรณ์ อภิชาชาญ
Titleการผลิตและการใช้ประโยชน์แป้งข้าวเจ้าพรีเจลาติไนซ์เพื่อผลิตโดนัทเค้กไขมันต่ำ/อุมาภรณ์ อภิชาชาญ และสุดารัตน์ เจียมยั่งยืน
Alternative TitleProduction and utilization of pregelatinized rice flour and its application in reduced-fat donut cake
Imprint2549
Call# T060417

CALL # Volume Number Month Year Barcode Status
Available

Journalวารสารวิชาการ มหาวิทยาลัยหอการค้าไทย
Descriptปีที่ 26 ฉบับที่ 3 ; 32-45
Subjectอะมัยโลส
แป้งข้าวเจ้า
แป้งดัดแปร
แป้งข้าวเจ้าพรีเจลาติไนซ์
ขนมอบ--วิจัย
โดนัทเค้ก
การคืนตัว
Previous||5367||Next