KOHA: OPAC Catalogue Search
Start OverMARC DisplayBrief DisplayReturn To BrowseExport Marked Records


Author สุกัญญา ธารสวิง
Alternative Author มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Titleอิทธิพลของโปรตีนต่อคุณลักษณะเพสท์แป้งข้าวเจ้าและแป้งข้าวเหนียวดัดแปรด้วยกรดที่ระดับความชื้นปานกลางร่วมกับการให้ความร้อน/สุกัญญา ธารสวิง, กมลวรรณ อิศราคาร และปาริฉัตร หงสประภาส
Alternative TitleInfluence of proteins on pasting characteristics of acid - treated rice and waxy rice flours at intermediate moisture and heat treatment
Imprintกรุงเทพฯ : มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์, 2550
Call# KU T070171

CALL # Volume Number Month Year Barcode Status
Available

Descript338-346 ; 828 หน้า
Subjectแป้งดัดแปร
การดัดแปรแป้ง
แป้งข้าวเจ้า
แป้งข้าวเหนียว
Previous||5571||Next