KOHA: OPAC Catalogue Search
Start OverMARC DisplayBrief DisplayReturn To BrowseExport Marked Records


Author ภคินี เรือนสุภา
Alternative Author มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Titleผลของปริมาณน้ำตาลและเวย์โปรตีนเข้มข้นต่อคุณภาพไอศกรีมเชอร์เบท/ภคินี เรือนสุภา และสมจิต สุรพัฒน์
Alternative TitleEffect of sugar content and whey protein concentrate on quality of sherbet
Imprintกรุงเทพฯ : มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์, 2550
Call# KU T070181

CALL # Volume Number Month Year Barcode Status
Available

Descript828 หน้า ; 469-475
Subjectไอศกรีมเชอร์เบท--วิจัย
เวย์โปรตีน
Previous||5581||Next