KOHA: OPAC Catalogue Search
Start OverMARC DisplayBrief DisplayReturn To BrowseExport Marked Records


Author Ruangchakpet, Atiya
Alternative Author Kasetsart University
TitleEffect of browning reaction on total phenolic, flavonoid content and antioxidant activity in Indian Gooseberry (Phyllanthus emblica Linn.)/Atiya Ruangchakpet and Tanaboon Sajjaanantakul
Alternative Titleผลของปฏิกิริยาการเกิดสีน้ำตาล ต่อปริมาณฟีนอลิก ฟลาโวนอยด์ และกิจกรรมของสารต้านออกซิเดชันในมะขามป้อม (Phyllanthus emblica Linn.)
ImprintBangkok : Kasetsart University, 2007
Call# KU T070206

CALL # Volume Number Month Year Barcode Status
Available

JournalThe Proceedings of 45th Kasetsart University Annual Conference; Subject: Agricultural Extension and Home Economics, Agro-Industry, 30 January - 2 February 2007 / Organized by Kasetsart University ... [et al.]
Descript828 p. ; 689-696
SubjectIndian Gooseberry
Phyllanthus emblica Linn.
browning reaction
flavonoid
phenolic
antioxidant activity
มะขามป้อม
Previous||5606||Next