KOHA: OPAC Catalogue Search
Start OverMARC DisplayBrief DisplayReturn To BrowseExport Marked Records


Author วัชรา กาญจนรัช
Titleลักษณะของแบคทีเรียกรดน้ำส้มทนอุณหภูมิสูงที่แยกจากลูกแป้งเหล้าและลูกแป้งข้าวหมาก/วัชรา กาญจนรัช
Alternative TitleCharacterization of Thermotolerant acetic acid bacteria isolated from yeast starter products for local whisky production and local rice fermentation
Imprint2550
Call# T070324

CALL # Volume Number Month Year Barcode Status
Available

Journalวารสารวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี มหาวิทยาลัยมหาสารคาม
Descriptปีที่ 26 ฉบับที่ 1 ; 16-23
Subjectแบคทีเรียกรดน้ำส้ม
Acetobacter spp.
ลูกแป้งเหล้า
ลูกแป้งข้าวหมาก
Previous||5724||Next