KOHA: OPAC Catalogue Search
Start OverMARC DisplayBrief DisplayReturn To BrowseExport Marked Records


Author อรสา ปิ่นแก้ว
Titleการพัฒนาไส้กรอกปลาทรงเครื่องจากซูริมิ/อรสา ปิ่นแก้ว, อรุณวรรณ อินทไชย และกมลทิพย์ นิคมรัตน์
Alternative TitleDevelopment of seasoning surimi sausage
Imprint2551
Call# FOOD 6404

CALL # Volume Number Month Year Barcode Status
Available

Journalวารสารเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยราชภัฏสงขลา
Descriptปีที่ 4 ฉบับที่ 7 ; 25-32
Subjectอิมัลชัน
การเกิดเจล
เครื่องแกง
ซูริมิ
ไส้กรอกปลา
เอกสารอิเล็กทรอนิกส์ Full Textx
Previous||6399||Next