KOHA: OPAC Catalogue Search
Start OverMARC DisplayBrief DisplayReturn To BrowseExport Marked Records


Author ปวีณ์ดา ศรีพนารัตนกุล
Alternative Author เวณิกา เบ็ญจพงษ์
ปิยนุช วิเศษชาติ
ปราณี พัฒนกุลอนันท์
วรียา การพานิช
Thai Journal of Toxicology
Titleการประเมินความเสี่ยงของการได้รับสัมผัสกรดเบนโซอิกและกรดซอร์บิก จากการบริโภคอาหารประเภทไส้กรอกและหมูยอของคนไทย
Alternative TitleRisk Assessment of Exposure to Benzoic Acid and Sorbic Acid from the Consumption of Sausage and Processed Minced Pork (Moo Yor) in Thai People
Imprintvol.24 No.1, มกราคม - มิถุนายน 2009
Call# FOOD 6693

CALL # Volume Number Month Year Barcode Status

Descriptหน้า:27-36
Subjectการได้รับสัมผัส
กรดซอร์บิก
กรดเบนโซอิก
ไส้กรอก
หมูยอ
exposure
ฺิำbenzoic acid
sorbic acid
sausage
Moo Yor
Previous||6688||Next