KOHA: OPAC Catalogue Search
Start OverMARC DisplayBrief DisplayReturn To BrowseExport Marked Records


Author สุวิมล อริยประกาย
Alternative Author พาสวดี ประทีปะเสน
ธนโชติ ลิมปโชติ
การประชุมวิชาการของมหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ ครั้งที่ 49 เล่มที่ 7 สาขาอุตสาหกรรมเกษตร
Titleผลของกระบวนการเกี่ยวเนื่องกับควาืมร้อนต่อสมบัติอิมัลชั่นน้ำกะทิที่ใช้ซูโครสเอสเตอร์เป็นอิมัลซิไฟเออร์เปรียบเทียบกับทวิน
Alternative TitleEffect of Thermal Treatments on Properties of Coconut Milk Emulsions Prepared from Sucrose Ester in Composition with Tween
Call# FOOD 6757

CALL # Volume Number Month Year Barcode Status

Descriptหน้า:32-42
Subjectsucrose ester
coconut milk
tween 60
emulsions
Previous||6752||Next