KOHA: OPAC Catalogue Search
Start OverMARC DisplayBrief DisplayReturn To BrowseExport Marked Records


Author เพราเพ็ญ รัตนดี
Alternative Author อรอนงค์ นัยวิกุล
การประชุมวิชาการของมหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ ครั้งที่ 49 เล่มที่ 7 สาขาอุตสาหกรรมเกษตร
Titleผลของระยะเวลาในการแช่ ระยะเวลาทำให้เริ่มงอกและกระบวนการทำข้าวนึ่งต่อสมบัติทางเคมีและเคมีเชิงฟิสิกส์ของข้าวเปลือกกับข้าวกล้อง
Alternative TitleEffect of Soaking time, Pre-germination time and Parboiling Processes on Chemical and Physicochemical properties of Paddy and Brown Rice
Call# FOOD 6761

CALL # Volume Number Month Year Barcode Status

Descriptหน้า:68-75
SubjectPre-germinated brown rice
Parboiled brown rice
Chemical properties
Physicochemical properties Paddy rice
Brown rice
Embryo length
Previous||6756||Next