KOHA: OPAC Catalogue Search
Start OverMARC DisplayBrief DisplayReturn To BrowseExport Marked Records


Author พิชญอร ไหมสุทธิสกุล
Alternative Author การประชุมวิชาการของมหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ ครั้งที่ 49 เล่มที่ 7 สาขาอุตสาหกรรมเกษตร
Titleผลของโปรตีนและพอลิแซคคาไรด์ที่มีต่อความคงตัวของอิมัลชันชนิดน้ำในน้ำมันในน้ำเพื่อห่อหุ้มสารสกัดจากเนื้อของเมล็ดมะม่วง
Alternative TitleInfluence of Proteins and polysaccharides on stability of W/O/W emulsion for coating of mango seed kernel extract
Call# FOOD 6762

CALL # Volume Number Month Year Barcode Status

Descriptหน้า:79-90
Subjectmango kernel seed extract
Arabic gum
maltodextrin
encapsulation
double emulsion
Previous||6757||Next