KOHA: OPAC Catalogue Search
Start OverMARC DisplayBrief DisplayReturn To BrowseExport Marked Records


Author นภัสรพี เหลืองสกุล
Alternative Author สถิต พรอนันต์ศิริ
ภาวรรณ เกศเกษม
มณสินี สุขสว่าง
การประชุมวิชาการของมหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ ครั้งที่ 49 เล่มที่ 7 สาขาอุตสาหกรรมเกษตร
Titleผลของชนิดและปริมาณแป้งสาลีและวิธีการผสมต่อคุณภาพของฟอร์จูนคุกกี้
Alternative TitleThe effects of the amount and type of wheat flour and mixing method on the quality of fortune
Call# FOOD 6786

CALL # Volume Number Month Year Barcode Status

Descriptหน้า:290-298
Subjectfortune cookies
wheat flours
mixing
quality
Previous||6781||Next