KOHA: OPAC Catalogue Search
Start OverMARC DisplayBrief DisplayReturn To BrowseExport Marked Records


Author วิชมณี ยืนยงพุทธกาล
Alternative Author นันทพร อุดม
กุลิสรา ปรีดาสุทธิจิตต์
การประชุมวิชาการของมหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ ครั้งที่ 49 เล่มที่ 7 สาขาอุตสาหกรรมเกษตร
Titleการผลิตเนื้อปลาดุกอุยเทศกึ่งแห้งโดยการดึงน้ำออกแบบออสโมซิสร่วมกับการอบแห้ง
Alternative TitleEffect of hydrocolloid and moisture content of ingredients on the breakfast flake from germinated brown rice flour
Call# FOOD 6798

CALL # Volume Number Month Year Barcode Status

Descriptหน้า:398-405
Subjectcatfish
intermediate moisture food
osmotic dehydration
thermal drying
Previous||6793||Next