KOHA: OPAC Catalogue Search
Start OverMARC DisplayBrief DisplayReturn To BrowseExport Marked Records


Author ณัฐธิดา มหาชัยราชัน
Alternative Author กมลวรรณ แจ้งชัด
อนุวัตร แจ้งชัด
การประชุมวิชาการของมหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ ครั้งที่ 49 เล่มที่ 7 สาขาอุตสาหกรรมเกษตร
Titleผลของไฮโดรคอลลอยด์และความชื้นของส่วนผสมต่อคุณภาพของอาหารเช้าชนิดแผ่นจากข้าวกล้องงอก
Alternative TitleEffect of hydrocolloid and moisture content of ingredients on the breakfast flake from germinated brown rice flour
Call# FOOD 6799

CALL # Volume Number Month Year Barcode Status

Descriptหน้า:398-405
Subjectbreakfast flake
germinated brown rice
moisture content
xanthan gum
Previous||6794||Next