KOHA: OPAC Catalogue Search
Start OverMARC DisplayBrief DisplayReturn To BrowseExport Marked Records


Author วีระสิทธิ์ กัลยากฤต
Alternative Author กมลวรรณ พรหมศักดิ์
ปราโมทย์ ศิริโรจน์
ประมุข ภระกูลสุขสถิตย์
การประชุมวิชาการของมหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ ครั้งที่ 49 เล่มที่ 7 สาขาอุตสาหกรรมเกษตร
Titleการพัฒนากระบวนการหมักเต้าหู้ยี้โดยใช้เชื้อบริสุทธิ์
Alternative TitleDevelopment of red tofu fermentation process by pure culturre
Call# FOOD 6815

CALL # Volume Number Month Year Barcode Status

Descriptหน้า:532-540
Subjectsufu
tau-hu-yee
protease
amylase
red rice
fermented soy bean curd
Previous||6810||Next