KOHA: OPAC Catalogue Search
Start OverMARC DisplayBrief DisplayReturn To BrowseExport Marked Records


Author นฤมล รงศิริกุล
Alternative Author ปาริฉัตร หงสประภาส
การประชุมวิชาการของมหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ ครั้งที่ 49 เล่มที่ 7 สาขาอุตสาหกรรมเกษตร
Titleการเตรียมโปรตีนเวย์เข้มข้นต้านอนุมูลอิสระที่ต้านการเกิดสีน้ำตาลจากปฏิกิริยาเมลลาร์ด
Alternative TitlePreparation of Antioxidative Whey Protein Concentrate with Antibrowing Activity against Maillard Reactions
Call# FOOD 6826

CALL # Volume Number Month Year Barcode Status

Descriptหน้า:621-629
Subjectantibrowning
antioxidant
pepsin
protein
whey
Previous||6821||Next