KOHA: OPAC Catalogue Search
Start OverMARC DisplayBrief DisplayReturn To BrowseExport Marked Records


Author ศศิวิมล บุญยิ่ง
Alternative Author วรางคณา สมพงษ์
สุนทรี สุวรรณสิชณน์
การประชุมวิชาการของมหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ ครั้งที่ 47 เล่มที่ 8 สาขาอุตสาหกรรมเกษตร
Titleสมบัติทางเคมีและกายภาพของแป้งสาคูและผลของการใช้แป้งสาคูทดแทนแป้งสาลีต่อคุณภาพของคุกกี้
Alternative TitleChemical and Physical Properties of Sago Starch and Effects of Wheat Flour Subsititution with Sago Starch on Cookie Qualities
Call# FOOD 6838

CALL # Volume Number Month Year Barcode Status

Descriptหน้า:61-68
Subjectsago starch
wheat flour
wheat subsititution
RVA
Previous||6833||Next