KOHA: OPAC Catalogue Search
Start OverMARC DisplayBrief DisplayReturn To BrowseExport Marked Records


Author สราวดี วงศ์เดชเสรีกุล
Alternative Author จิรศักดิ์ คงเกียรติขจร
การประชุมวิชาการของมหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ ครั้งที่ 47 เล่มที่ 8 สาขาอุตสาหกรรมเกษตร
Titleผลของระยะเวลาการเก็บรักษาโปรตีนสะสมต่อคุณสมบัติความหนืดของแป้งข้าวขาวดอกมะลิ 105
Alternative TitleEffect of Storage Time and Storage Protein on Pasting Prpperties of Khao Dawk Mali 105 Rice Flour
Call# FOOD 6851

CALL # Volume Number Month Year Barcode Status

Descriptหน้า:179-183
Subjectstrage protein
rice
pasting property
Previous||6846||Next