KOHA: OPAC Catalogue Search
Start OverMARC DisplayBrief DisplayReturn To BrowseExport Marked Records


Author กฤษณา ประภัสสรวัฒนา
Alternative Author สาวิตรี วทัญญูไพศาล
จันทรพร ผลากรกุล
การประชุมวิชาการของมหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ ครั้งที่ 47 เล่มที่ 8 สาขาอุตสาหกรรมเกษตร
Titleการใช้แบคทีเรียกรดแลคติกที่สร้างสารแบคเทอริโอซินเป็นหัวเชื้อในการทำไส้กรอกเปรี้ยว
Alternative TitleThe use of bacteriocinogenic strains of Lactic acid bacteria as a starter culture in Sai krok Prew (Thai fermented sausages)
Call# FOOD 6889

CALL # Volume Number Month Year Barcode Status

Descriptหน้า:516-523
Subjectfermented sausages
lactic acid bacteria
bacteriocin
starter cultures
Previous||6907||Next