KOHA: OPAC Catalogue Search
Start OverMARC DisplayBrief DisplayReturn To BrowseExport Marked Records


Author สุภกรรณ จันทวงษ์
Alternative Author วารสารอาหารและยา
Titleการพัฒนาผลิตภัณฑ์น้ำหมักลูกยอ โดยใช้ต้นเชื้อลูกแป้งแลคโตบาซิลลัส
Alternative TitleDevelopment of biologically fermented products from Noni juice (Morinda citrifolia Linn) Using Lactobacills spp. starter lump
Imprintปีที่ 17 ฉบับที่ 3, กันยายน - ธันวาคม 2553
Call# FOOD 6928

CALL # Volume Number Month Year Barcode Status

Descriptหน้า:54-61
Subjectน้ำหมักชีวภาพลูกยอ
ต้นเชื้อ
ลูกแป้งแลคโตบาซิลลัส
biological fermented Noni juice
Starter
Lactobacillus spp. lump
Previous||6947||Next