KOHA: OPAC Catalogue Search
Start OverMARC DisplayBrief DisplayReturn To BrowseExport Marked Records


Author ยุพร พืชกมุทร
Alternative Author วิญญ์ ผิวนิ่ม
วารสารวิชาการพระจอมเกล้าพระนครเหนือ
Titleการปรับปรุงคุณภาพของขนมปังแซนด์วิชที่ใช้กากถั่วเหลืองทดแทนแป้งสาลี
Alternative TitleQuality Improvement of Sandwich Bread Substituted Wheat Flour with Soy Milk Residue
Imprintปีที่ 21 ฉบับที่ 3, กันยายน - ธันวาคม 2554
Call# FOOD 6992

CALL # Volume Number Month Year Barcode Status

Descriptหน้า: 607-616
Subjectกากถั่วเหลือง
ขนมปังแซนด์วิช
Soy Milk Residue
Sandwich Bread
Previous||7010||Next