KOHA: OPAC Catalogue Search
Start OverMARC DisplayBrief DisplayReturn To BrowseExport Marked Records


Author ฉวีวรรณ มลิวัลย์
Alternative Author สุพิชญา จันทชุม
อรัญ หันพงศ์กิตติกูล
วารสารอาหาร
Titleคุณภาพด้านจุลินทรีย์ของอาหารฮาลาลพร้อมรับประทานในจังหวัดสงขลาและสตูล
Alternative TitleMicrobial Quality of Ready to Eat Halal Foods in Songkla and Satun Provinces
Imprintปีที่ 42 ฉบับที่ 2, เมษายน - มิถุนายน 2555
Call# FOOD 7097

CALL # Volume Number Month Year Barcode Status

Descriptหน้า: 155-163
Subjectmicrobial quality
Halal foods
Muslim chicken rice
fried chicken and sticky rice
rice salad
muslim
muslim roasted chicken
อาหารฮาลาล
ข้าวหมกไก่
ข้าวมันไก่
ข้าวเหนียวไก่ทอด
ข้าวยำ
ไก่กอแระ
โรตีมะตะบะ
Previous||7120||Next