KOHA: OPAC Catalogue Search
Start OverMARC DisplayBrief DisplayReturn To BrowseExport Marked Records


Author อดิศักดิ์ เอกโสวรรณ
Titleแป้งบุก การผลิต สมบัติบางประการ และการนำไปใช้ประโยชน์
Imprint2538
Call# IFRPD T950213

CALL # Volume Number Month Year Barcode Status
Available

Journalอาหาร
AbstractThe giantarum or konjac flour composes mainly of glucomannan. The flour from giantarum is processed by traditional or improved wet method. The giantarum flour has the characteristics of water thickening, gel formation, film formation and viscosity. Curd and vemicelli from giantarum flour can be cooked in various recipes. Due to its properties this flour can be used in jam
Descriptปีที่ 25 ฉบับที่ 4 ; 238-242
Subjectบุก--การใช้ประโยชน์
แป้งบุก--วิจัย
Konjac flour
Glucomannan
Dietary fiber
Functional food
Previous||759||Next