KOHA: OPAC Catalogue Search
Start OverMARC DisplayBrief DisplayReturn To BrowseExport Marked Records


Author ประวิทย์ สันติวัฒนา
Alternative Author จิตตินันท์ ม่วงจีน
วารสารโภชนาการ
Titleปริมาณวิตามินอีและแกมมา-โอรีซานอลในมันฝรั่งทอดและน้ำมันทอดอาหารก่อนและหลังการทอด
Alternative TitleQuantity of vitamin E and gamma-oryzanol in fried potatoes and frying oils before and after deep-frying
Imprintปีที่ 44 ฉบับที่ 3, กรกฎาคม-กันยายน 2552
Call# FOOD 7860

CALL # Volume Number Month Year Barcode Status

Descriptหน้า 102-116
Subjectวิตามินอี
แกมมา-โอรีซานอล
น้ำมันทอดอาหาร
Previous||8577||Next