KOHA: OPAC Catalogue Search
Start OverMARC DisplayBrief DisplayReturn To BrowseExport Marked Records


Author ธนะบูลย์ สัจจาอนันตกุล
Titleผลของพันธุ์ข้าวโพดหวานและความร้อนต่อคุณลักษณะของผลิตภัณฑ์ข้าวโพดทั้งเมล็ดบรรจุกระป๋อง/ธนะบูลย์ สัจจาอนันตกุล และรัชฎา ตั้งวงศ์ไชย
Alternative TitleEffect of sweet corn varieties and thermal processing on quality of canned wholed kernel corn
Imprint2538
Call# T960008

CALL # Volume Number Month Year Barcode Status
Available

Journalวิทยาสารเกษตรศาสตร์ สาขาวิทยาศาสตร์
AbstractThree sweet corn varieties were processed into canned whole kernel corn in brine. Before the process, HSSW(HS)C2 F2 11 variety had higher firmness carotene content and more yellow color than hybrid 27127 while HSSW(HS)#11 variety exhibited lower firmness, carotene content, and lighter color than the other. Broken heating curve was found for the canning process at 121 deg C. After the process, all varieties showed higher moisture content and chroma value, but lower in carotene content and firmness.
Descriptปีที่ 29 ฉบับที่ 1 ; 64-76
Subjectข้าวโพดบรรจุกระป๋อง
Previous||931||Next