KOHA: OPAC Catalogue Search
Start OverMARC DisplayBrief DisplayReturn To BrowseExport Marked Records


Author วิวัธน์ ปฐมโยธิน
Alternative Author มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Titleการใช้เครื่องฆ่าเชื้ออาหารกระป๋อง
Alternative TitleRetort operation
Imprintกรุงเทพฯ : สถาบัน, 2535
Call# T930094

CALL # Volume Number Month Year Barcode Status
Available

Journalการฝึกอบรม เรื่อง Food processing technology / โดย สถาบันค้นคว้าและพัฒนาผลิตภัณฑ์อาหาร มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ ภายใต้การสนับสนุนจาก UNDP/ILO/TMPDC
AbstractThe retort operation is one of the most important steps in the food canning industry. In Thailand, the discontinuous still retort is mostly used and operated under the pure saturated steam pressure for canned food processing. It is the application of heat at a specified temperature for a specified time to produce a commecially sterile product. It has to be certain that all cans obtain the amount of heat treatment required to prevent spoilage. Therefore, the proper retort installation, equipment and operation are considered and edited conformably in details with the Good Manufacturing Practices regulations.
Descriptหน้าไม่เรียงลำดับ
Subjectเครื่องฆ่าเชื้ออาหารกระป๋อง
Retort operation
Previous||94||Next