KOHA: OPAC Catalogue Search
ผลการค้นหา พบข้อมูลทั้งหมด 3 เรื่อง จากคำค้น Anchanee Utaipatanacheep
   หน้า : [ 1 ]   Next >>

Call No./Title Author/Year Cover
FOOD 6965
Caloric Reduction in Mungbean Conserve Filling of Flaky Chinese Pastry
Teeranuch Chysirichote,Anchanee Utaipatanacheep,Warunee Varanyanond,Kasetsart Journal : Natural Science
November - December 2011

FOOD 7924
Effect of Reducing Fat and Using Fat Replacers in the Crust of Flaky Chinese Pastry
T eeranuch Chysirichote, Anchanee Utaipatanacheep,Warunee Varanyanond ,Kasetsart Journal Natural Science
January-February 2011

FOOD 8071
Comparative Studies on Chemical Composition, Proteolysis and Chitin Characteristics of Commercial Kung-som and Kung-jom
Sopit Chaisri,Suppasil Maneerat,Tipakorn Maungteuk,Siripun Chulakarungka,Anchanee Utaipatanacheep,Sriporn Riebroy,เรื่องเต็มการประชุมทางวิชาการ ครั้งที่ 52 มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
4-7 กุมภาพันธ์ 2557

   หน้า : [ 1 ]   Next >>