KOHA: OPAC Catalogue Search
ผลการค้นหา พบข้อมูลทั้งหมด 2 เรื่อง จากคำค้น Jeong Hwa Hong
   หน้า : [ 1 ]   Next >>

Call No./Title Author/Year Cover
FOOD 8072
Changes in Protein, Reducing Sugar and Maillard Reaction Products during Thua-nao Fermentation
Kannika Leenarongtorn,Jeong Hwa Hong,Siriporn Riebroy,เรื่องเต็มการประชุมทางวิชาการ ครั้งที่ 52 มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
4-7 กุมภาพันธ์ 2557

FOOD 8382
Beta-glucosidase Producing Bacillus Isolated from Thua-nao, an Indigenous Fermented Soybean Food in Thailand
Nutwara Meannui,Manat Chaijan,Punnanee Sumpavapol,Jeong Hwa Hong,Pussadee Tangwatcharin,Siriporn Riebroy,Chiang Mai Journal of Science
October 2017

   หน้า : [ 1 ]   Next >>