KOHA: OPAC Catalogue Search
ผลการค้นหา พบข้อมูลทั้งหมด 6 เรื่อง จากคำค้น Parichat Hongsprabhas
   หน้า : [ 1 ]   Next >>

Call No./Title Author/Year Cover
IFRPD T960290
ไม่มีชื่อเรื่อง
Parichat Hongsprabhas,Shai Barbut
FOOD 6701
Influence of Rice Bran Oil and Rice Flours on PhysicochemicalProperties of a Mozzarella Cheese Analog
Suwanoot Tuntragul,Parichat Hongsprabhas,Somjit Suparat,Kasetsart Journal : Natural Science
September - October 2010

FOOD 8073
Characteristics of Thai Yam ( Dioscorea alata L.) and Spherulitic Structure in Starch Film
Parichat Hongsprabhas ,Suchirat Sakuanrungsirikul,Somsak Idhipong,Tanaboon Sajjaanantakul,Nopmanee Kananurux,Kamolwan Israkarn,เรื่องเต็มการประชุมทางวิชาการ ครั้งที่ 52 มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
4-7 กุมภาพันธ์ 2557

FOOD 8080
Phytochemicals in Refined Vegetable Oils Commercially Available in Thailand.
Pattong Sawadikiat ,Parichat Hongsprabhas,Siree Chaiseri,การประชุมทางวิชาการ ครั้งที่ 52 เล่มที่ 6 สาขาอุตสาหกรรมเกษตร
4-7 กุมภาพันธ์ 2557

FOOD 8085
Effect of storage conditions on phenolic compounds and antioxidant capacity of Thai yam (Dioscorea alata L.) tubers
Tanaboon Sajjaanantakul,Parichat Hongsprabhas,Somsak Idhipong,Suchirat Sakuanrungsirikul ,Teerarat Likitwatanasade,เรื่องเต็มการประชุมทางวิชาการ ครั้งที่ 52 มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
4-7 กุมภาพันธ์ 2557

FOOD 7502
Effect of Recovery Methods on the Characteristics of Antioxidative Milk Peptides
Supanida Pattorn,Parichat Hongsprabhas,Kasetsart Journal

   หน้า : [ 1 ]   Next >>