KOHA: OPAC Catalogue Search
ผลการค้นหา พบข้อมูลทั้งหมด 11 เรื่อง จากคำค้น Plernchai Tangkanakul
   หน้า : [ 1 ]   Next >>

Call No./Title Author/Year Cover
IFRPD T930070
ไม่มีชื่อเรื่อง
Kulvadee Trongpanich,Kasetsart University
1991
IFRPD T930071
ไม่มีชื่อเรื่อง
Somchai Prabhavat,Kasetsart University
1991
IFRPD T930073
ไม่มีชื่อเรื่อง
Somchit Onhem,Kasetsart University
1991
T950150
ไม่มีชื่อเรื่อง
Plernchai Tangkanakul...et al
1993
IFRPD T990228
Preparation of mungbean starch and texture protein
Plernchai Tangkanakul,Kasetsart University
1998
IFRPD T990276
Study on the nutrient contents of commercial snacks
Plernchai Tangkanakul
IFRPD T990447
Utilization of fish flour in canned concentrated seasoning stock for Thai foods preparation/Plernchai Tangkanakul ... [et al.]
Plernchai Tangkanakul
1999
T000356
Development of instant high fiber processed food/Plernchai Tangkanakul ... [et al.]
Plernchai Tangkanakul
2000
FOOD 7237
Lipophilic and Hydrophilic Antioxidant Capacities of Vegetables, Herb and Spices in Eighteen Traditional Thai Dishes
Plernchai Tangkanakul,Gassinee Trakoontivakorn,Kasersart Journal (์Natural Science)
March - April 2014

FOOD 7911
Lipophilic and Hydrophilic Antioxidant Capacities of Vegetables, Herbs and Spices in Eighteen Traditional Thai Dishes
Plernchai Tangkanakul,Gassinee Trakoontivakorn,Kasetsart Journal Natural Science
March - April 2014

FOOD 7921
In fl uence of Thermal Sterilization on Antioxidant Capacity and Total Phenolics of Spicy Thai Foods
Plernchai Tangkanakul,Ngamjit Lowvitoon ,Boonma Niyomwit,Payom Auttaviboonkul,Gassinee Trakoontivakorn,Kasetsart Journal Natural Science
May-June 2012

   หน้า : [ 1 ]   Next >>