ผลการค้นหา พบข้อมูลทั้งหมด 5 เรื่อง จากคำค้น Sirichai Songsermpong |
หน้า : [ 1 ] Next >> |
|
Call No./Title |
Author/Year |
Cover |
FOOD 6725 Comparison of Peeling, Squeezing and Concentration Methods for The Sugarcane Juice Production | Sirichai Songsermpong,Weerachet Jittanit,Suranaree Journal of Science and Technology January - March 2010 | Full Textx |
FOOD 6935 พฤติกรรมการบริโภคอาหารและน้ำของประชาชนไทย ปี 2553 | Sirichai Songsermpong,วารสารสุขาภิบาลอาหารและน้ำ กุมภาพันธ์ - พฤษภาคม 2554 | Full Textx |
FOOD 7343 Shrimp Cassava Cracker Puffed by Microwave Technique: Effect of Moisture and Oil Content on Some Physical Characteristics | Thao Thanh Nguyen,Tuan Quoc Le,Sirichai Songsermpong,Kasersart Journal (Natural Science)
| Full Textx |
FOOD 7660 Comparison Between Traditional Deep-Oil and Microwave Puffing for Physical and Eating Qualities of Puffed Pork Rind | Khanh Thi-Phuong Truong ,Sirichai Songsermpong ,Tuan Quoc Le,Thien Trung Le,Kasetsart Journal Natural Science September-October 2014 | Full Textx |
FOOD 7919 Effect of Temperature and Velocity of Drying Air on Kinetics, Quality and Energy Consumption in Drying Process of Rice Noodles | Pisut Kongkiattisak,Sirichai Songsermpong,Kasetsart Journal Natural Science July-August 2012 | Full Textx |
หน้า : [ 1 ] Next >> |