ผลการค้นหา พบข้อมูลทั้งหมด 4 เรื่อง จากคำค้น Tanaboon Sajjaanantakul |
หน้า : [ 1 ] Next >> |
|
Call No./Title |
Author/Year |
Cover |
FOOD 7246 Effect of indirect ohmic heating on quality of ready-to-eat pineapple packed in plastic pouch | Hoang Pham,weerachet Jittanit,Tanaboon Sajjaanantakul,Songklanagarin Journal of Science and Technology May - June 2014 | Full Textx |
FOOD 7675 Comparison Between Ohmic and Conventional Heating of Pineapple and Longan in Sucrose Solution | Titaporn Tumpanuvatr,Hoang Pham,Orapin Jan-Ob, Supaporn Kaewchutong,Weerachet Jittanit,Tanaboon Sajjaanantakul,Kasetsart Journal Natural Science July-August 2015 | Full Textx |
FOOD 8073 Characteristics of Thai Yam ( Dioscorea alata L.) and Spherulitic Structure in Starch Film | Parichat Hongsprabhas ,Suchirat Sakuanrungsirikul,Somsak Idhipong,Tanaboon Sajjaanantakul,Nopmanee Kananurux,Kamolwan Israkarn,เรื่องเต็มการประชุมทางวิชาการ ครั้งที่ 52 มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ 4-7 กุมภาพันธ์ 2557 | Full Textx |
FOOD 8085 Effect of storage conditions on phenolic compounds and antioxidant capacity of Thai yam (Dioscorea alata L.) tubers | Tanaboon Sajjaanantakul,Parichat Hongsprabhas,Somsak Idhipong,Suchirat Sakuanrungsirikul ,Teerarat Likitwatanasade,เรื่องเต็มการประชุมทางวิชาการ ครั้งที่ 52 มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ 4-7 กุมภาพันธ์ 2557 | Full Textx |
หน้า : [ 1 ] Next >> |