KOHA: OPAC Catalogue Search
ผลการค้นหา พบข้อมูลทั้งหมด 4 เรื่อง จากคำค้น Tanaboon Sajjaanantakul
   หน้า : [ 1 ]   Next >>

Call No./Title Author/Year Cover
FOOD 7246
Effect of indirect ohmic heating on quality of ready-to-eat pineapple packed in plastic pouch
Hoang Pham,weerachet Jittanit,Tanaboon Sajjaanantakul,Songklanagarin Journal of Science and Technology
May - June 2014

FOOD 8073
Characteristics of Thai Yam ( Dioscorea alata L.) and Spherulitic Structure in Starch Film
Parichat Hongsprabhas ,Suchirat Sakuanrungsirikul,Somsak Idhipong,Tanaboon Sajjaanantakul,Nopmanee Kananurux,Kamolwan Israkarn,เรื่องเต็มการประชุมทางวิชาการ ครั้งที่ 52 มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
4-7 กุมภาพันธ์ 2557

FOOD 8085
Effect of storage conditions on phenolic compounds and antioxidant capacity of Thai yam (Dioscorea alata L.) tubers
Tanaboon Sajjaanantakul,Parichat Hongsprabhas,Somsak Idhipong,Suchirat Sakuanrungsirikul ,Teerarat Likitwatanasade,เรื่องเต็มการประชุมทางวิชาการ ครั้งที่ 52 มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
4-7 กุมภาพันธ์ 2557

FOOD 7675
Comparison Between Ohmic and Conventional Heating of Pineapple and Longan in Sucrose Solution
Titaporn Tumpanuvatr,Hoang Pham,Orapin Jan-Ob, Supaporn Kaewchutong,Weerachet Jittanit,Tanaboon Sajjaanantakul,Kasetsart Journal Natural Science
July-August 2015

   หน้า : [ 1 ]   Next >>