KOHA: OPAC Catalogue Search
ผลการค้นหา พบข้อมูลทั้งหมด 2625 เรื่อง จากคำค้น
   หน้า : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 [ 124 ] 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175   Next >>

Call No./Title Author/Year Cover
FOOD 6710
Optimum Conditions for Selective Separation of Kraft Lignin
Pawadee Methacanon,Monnapat Thainthongdee,Porntip Lekpittaya,Ubolrat Weerawatsophon,Kasetsart Journal : Natural Science
July - August 2010

FOOD 6709
Effect of Tofu Powder and Carrageenan on Functionality and Physical Characteristics of Surimi Emulsion Gel
Woralak Panyathitipong,Yuporn Puechkamut,Kasetsart Journal : Natural Science
July - August 2010

FOOD 6708
Quality and Quantity of Protein in Certain Kinds of Edible Mushroom in Thailand
Yaovadee Cuptapun,Wanpen Meesomya,Sompoch Yaieiam,Duangchan Hengsawadi,Kasetsart Journal : Natural Science
July - August 2010

FOOD 6707
Preference Mapping of Thai Consumers for Commercial Green Tea with Roasted Brpwn Rice
Varaporn Vittayaporn,Hatchairat Rimkeeree,Penkwan Chompreeda,Vichai Harurhairhanasan,Kasetsart Journal : Natural Science
July - August 2010

FOOD 6706
Formulation of Chitosan-Oleic Acid Coating for Kiew wan Tangerine by REsponse Surface Methodology
Tongchai Puttongsiri,Rattiporn Haruenkit,Kasetsart Journal : Natural Science
May - June 2010

FOOD 6705
Semi-Continuous Production Process of Corn Vinegar in Stirred Tank Reactor Using Fixation of Acetobacter aceti WK on Surface of Loofa Sponge
Warawut Krusong,Panit Petch-nom,Prapas Pinviset,Kasetsart Journal : Natural Science
May - June 2010

FOOD 6704
Antimicrobial Activity of Curcuminoids from Curcuma longa L. on Pathogenic Bacteria of Shrimp and Chicken
Ong-ard Lawhavinit,Boonsong Konkathip,Ngampong Kongkathip,Vol.44 Issue 3
May - June 2010

FOOD 6703
Effect of Temperature on the Stability of Fruit Bromelain from Smooth Cayenne Pineapple
Rungtip Jutamongkon,Sanguansri Charoenrein,Kasetsart Journal : Natural Science
September - October 2010

FOOD 6702
Effects of Different Heating Treatment and Storage Tim on Formation of Resistant Starch from Potato Starch
Chinfu Chou,Jenshiun Lin,Budi Nurtama,Kasetsart Journal : Natural Science
September - October 2010

FOOD 6701
Influence of Rice Bran Oil and Rice Flours on PhysicochemicalProperties of a Mozzarella Cheese Analog
Suwanoot Tuntragul,Parichat Hongsprabhas,Somjit Suparat,Kasetsart Journal : Natural Science
September - October 2010

FOOD 6700
The Effect of Gemination on GABA Content, Chemical Composition, Total Phenolics Content and Antioxidant Capacity of THai Waxy Paddy Rice
Suchada Maisont,Woatthichai Narkrugsa,Kasetsart Journal : Natural Science
September - October 2010

FOOD 6699
การใช้หลักการประเมินความเสี่ยงในการสร้างค่ามาตรฐานของสีสังเคราะห์ผสมอาหาร
เวณิกา เบ็ญจพงษ์,วีรยา การพานิช,ปิยนุช วิเศษชาติ,อาณดี นิติธรรมยง,ทรงศักดิ์ ศรีอนุชาต,วารสารพิษวิทยาไทย
สิงหาคม 2551

FOOD 6698
การพัฒนาผลิตภัณฑ์กล้วยน้ำว้าทอดกรอบทรงเครื่อง
สมโภช พจนพิมล,วรางคณา สมพงษ์,วรพรรณ บัญชาจารุรัตน์,วารสารวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี
มกราคม - มีนาคม 2553

FOOD 6697
ศักยภาพต้านมะเร็งของอาหารไทย
สมศรี เจริญเกียรติกุล,วารสารพิษวิทยาไทย

FOOD 6696
บทบาทของอาหาร โภชนาการ การออกกำลังกายกับการป้องกันมะเร็งในมุมมองของผู้เชี่ยวชาญทั่วโลก
ชนิพรรณ บุตรยี่,Thai Journal of Toxicology
มกราคม - มิถุนายน 2009

   หน้า : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 [ 124 ] 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175   Next >>