KOHA: OPAC Catalogue Search
ผลการค้นหา พบข้อมูลทั้งหมด 2778 เรื่อง จากคำค้น
   หน้า : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 [ 144 ] 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186   Next >>

Call No./Title Author/Year Cover
FOOD 6437
Anti-allergic and anti-microbial activities of some Thai crops/Supinya Tewtrakul ... [et al.]
Tewtrakul, Supinya
2008

FOOD 6436
Antimicrobial activity of the ethanol extract and compounds from the rhizomes of Kaempferia parviflora/Sopa Kummee, Supinya Tewtrakul and Sanan Subhadhirasakul
Kummee, Sopa
2008

FOOD 6435
Production and Properties of a fibrinolytic enzyme by Schizophyllum commune BL23/Patcharaporn Pandee ... [et al.]
Pandee, Patcharaporn
2008

FOOD 6434
Protein removal from fish mince washwater using ohmic heating/Kobsak Kanjanapongkul ... [et al.]
Kanjanapongkul, Kobsak
2008

FOOD 6433
Effects of temperature and concentration on thermal properties of cassava starch solutions/Sopa Cansee ... [et al.]
Cansee, Sopa
2008

FOOD 6428
Comparative Study on Aroma-Active Compounds in Thai, Black and White Glutinous Rice Varieties/Jidapa Ajarayasiri and Siree Chaiseri
Ajarayasiri, Jidapa
2008

FOOD 6427
Vacuum Impregnation of Probiotics in Fruit Pieces and Their Survival During Refrigerated Storage/Wunwisa Krasaekoopt and Bongkod Suthanwong
Krasaekoopt, Wunwisa
2008

FOOD 6426
Comparative Evaluation of Total Solids, Freezing Point and Specific Gravity of Raw Milk Using an Ultrasonic Milk Analyzer Versus Standard Methods/Pravee Vijchulata
Vijchulata, Pravee
2008

FOOD 6425
Effects of Fat Replacers on the Physical, Chemical and Sensory Characteristics of Puff Pastry/Kamolchat Pimdit, Nantawan Therdthai and Kamolwan Jangchud
Pimdit, Kamolchat
2008

FOOD 6424
Characterization of the Antibacterial Activity and Probiotic Properties of Lactic Acid Bacteria Isolated from Raw Fish and Nham-Plaa/Suree Nanasombat ... [et al.]
Nanasombat, Suree
2008

FOOD 6416
Chemical specification of Gynostemma pentaphyllum (Thunb.)Makino extract/Warunee Jirawattanapong ... [et al.]
Jirawattanapong, Warunee
2008

FOOD 6414
การปนเปื้อนของอะฟลาทอกซินในวัตถุดิบอาหารสัตว์ และอาหารสำเร็จรูปที่ใช้เลี้ยงไก่ไข่ ไก่กระทง และสุกร ในจังหวัดสงขลา/ฐนิตา วิโรจน์กุล ... [และคนอื่นๆ]
ฐนิตา วิโรจน์กุล
2551

FOOD 6406
ศึกษาการผลิตข้าวเกรียบจากข้าวสังข์หยด/ไพสุดา รุ่งเรือง ... [และคนอื่นๆ]
ไพสุดา รุ่งเรือง
2551

FOOD 6404
การพัฒนาไส้กรอกปลาทรงเครื่องจากซูริมิ/อรสา ปิ่นแก้ว, อรุณวรรณ อินทไชย และกมลทิพย์ นิคมรัตน์
อรสา ปิ่นแก้ว
2551

FOOD 6403
การพัฒนาผลิตภัณฑ์ปลาจ๊อเพื่อสุขภาพ/วัลลิกา จิตต์โสภา, วิจิตรา กกแก้ว และกมลทิพย์ นิคมรัตน์
วัลลิกา จิตต์โสภา
2551

   หน้า : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 [ 144 ] 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186   Next >>