KOHA: OPAC Catalogue Search
ผลการค้นหา พบข้อมูลทั้งหมด 3056 เรื่อง จากคำค้น
   หน้า : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 [ 149 ] 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204   Next >>

Call No./Title Author/Year Cover
FOOD 6704
Antimicrobial Activity of Curcuminoids from Curcuma longa L. on Pathogenic Bacteria of Shrimp and Chicken
Ong-ard Lawhavinit,Boonsong Konkathip,Ngampong Kongkathip,Vol.44 Issue 3
May - June 2010
Full Textx
FOOD 6703
Effect of Temperature on the Stability of Fruit Bromelain from Smooth Cayenne Pineapple
Rungtip Jutamongkon,Sanguansri Charoenrein,Kasetsart Journal : Natural Science
September - October 2010
Full Textx
FOOD 6702
Effects of Different Heating Treatment and Storage Tim on Formation of Resistant Starch from Potato Starch
Chinfu Chou,Jenshiun Lin,Budi Nurtama,Kasetsart Journal : Natural Science
September - October 2010
Full Textx
FOOD 6701
Influence of Rice Bran Oil and Rice Flours on PhysicochemicalProperties of a Mozzarella Cheese Analog
Suwanoot Tuntragul,Parichat Hongsprabhas,Somjit Suparat,Kasetsart Journal : Natural Science
September - October 2010
Full Textx
FOOD 6700
The Effect of Gemination on GABA Content, Chemical Composition, Total Phenolics Content and Antioxidant Capacity of THai Waxy Paddy Rice
Suchada Maisont,Woatthichai Narkrugsa,Kasetsart Journal : Natural Science
September - October 2010
Full Textx
FOOD 6699
การใช้หลักการประเมินความเสี่ยงในการสร้างค่ามาตรฐานของสีสังเคราะห์ผสมอาหาร
เวณิกา เบ็ญจพงษ์,วีรยา การพานิช,ปิยนุช วิเศษชาติ,อาณดี นิติธรรมยง,ทรงศักดิ์ ศรีอนุชาต,วารสารพิษวิทยาไทย
สิงหาคม 2551
Full Textx
FOOD 6698
การพัฒนาผลิตภัณฑ์กล้วยน้ำว้าทอดกรอบทรงเครื่อง
สมโภช พจนพิมล,วรางคณา สมพงษ์,วรพรรณ บัญชาจารุรัตน์,วารสารวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี
มกราคม - มีนาคม 2553
Full Textx
FOOD 6697
ศักยภาพต้านมะเร็งของอาหารไทย
สมศรี เจริญเกียรติกุล,วารสารพิษวิทยาไทย
Full Textx
FOOD 6696
บทบาทของอาหาร โภชนาการ การออกกำลังกายกับการป้องกันมะเร็งในมุมมองของผู้เชี่ยวชาญทั่วโลก
ชนิพรรณ บุตรยี่,Thai Journal of Toxicology
มกราคม - มิถุนายน 2009
Full Textx
FOOD 6695
รูปแบบการประเมินความเสี่ยงสำหรับการกำหนดมาตรฐานการปนเปื้อนโลหะหนักในผลิตภัณฑ์เสริมอาหาร
ชนิพรรณ บุตรยี่,พัชนี อินทรลักษณ์,Thai Journal of Toxicology
มกราคม - มิถุนายน 2009
Full Textx
FOOD 6694
การประเมินความเสี่ยงของการได้รับสัมผัสสีสังเคราะห์ผสมอาหารของเด็กนักเรียนในเขตเมืองและชนบทของจังหวัดสุราษฎร์ธานี จากการบริโภคอาหาร
รวิสราภรณ์ ภีรติกรเจริญกุล,วีรยา การพานิช,ปราณี พัฒนกุลอนันท์,ปิยนุช วิเศษชาติ,เวณิกา เบ็ญจพงษ์,Thai Journal of Toxicology
มกราคม - มิถุนายน 2009
Full Textx
FOOD 6693
การประเมินความเสี่ยงของการได้รับสัมผัสกรดเบนโซอิกและกรดซอร์บิก จากการบริโภคอาหารประเภทไส้กรอกและหมูยอของคนไทย
ปวีณ์ดา ศรีพนารัตนกุล,เวณิกา เบ็ญจพงษ์,ปิยนุช วิเศษชาติ,ปราณี พัฒนกุลอนันท์,วรียา การพานิช,Thai Journal of Toxicology
มกราคม - มิถุนายน 2009
Full Textx
FOOD 6692
การประเมินความเสี่ยงของการได้รับสัมผัสกรดเบนโซอิกและกรดซอร์บิก จากการบริโภคเครื่องแกงเผ็ดของประชากรในกรุงเทพมหานคร และสุพรรณบุรี
พัจนภา วงษาพรหม,วีรยา การพานิช,ปราณี พัฒนกุลอนันท์,เวณิกา เบ็จพงษ์,Thai Journal of Toxicology
มกราคม - มิถุนายน 2009
Full Textx
FOOD 6691
Roles of Mangosteen, Durian Products and Their Combinations in Reduction of Mutagenesis and Mutagen Formation: Studies on Nitrite Treated 1-Aminopyrene
Duangchai Pamornchaisirikij,Kaew Kangsadalampai,Thai Journal of Toxicology
2009
Full Textx
FOOD 6690
Effects of Extension of Days to Flowering on Yield and Other Characters of Early Maturing Soybean
Thitiporn Machikowa,Paisan Laosuwan,Suranaree Journal of Science and Technology
April - June 2009
Full Textx
   หน้า : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 [ 149 ] 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204   Next >>