ผลการค้นหา พบข้อมูลทั้งหมด 3053 เรื่อง จากคำค้น |
หน้า : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 [ 150 ] 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 Next >> |
|
Call No./Title |
Author/Year |
Cover |
FOOD 6686 Mathematical Modeling of Frying Oil Temperature During the Deep-Fat Frying Process | Watid Cheevasathianchaiporn,Chairath Tangduangdee,Kasetsart Journal : Natural Science
|
|
FOOD 6685 Detection of Enterotoxin-Producing and Methicillin- and Vancomycin-Resistant Staphylococcus aureus in Ready-to-Eat Foods at Kasetsart University, Bangkhen Campus and Kaset Intersection Market | Praw Suppajariyawat,Ong-ard Lawhavinit,Patcharee Sunthornandh,Kasetsart Journal : Natural Science
|
|
FOOD 6684 Effect of Heat Treatment on Anioxidant Properties of Tom-Kha Paste and Herbs/Spices Used in Tom-Kha Paste | Sujira Ayusuk,Worapong Usawakesmanee,Paiboon Thummaratwasik,Sunisa Siripongvutikorn,Kasetsart Journal : Natural Science
|
|
FOOD 6683 Changes in Characteristics of Palm Oil During Vacuum and Atmospheric Frying Conditions of Sweet Potato | Chatlada Kusucharid,Porjai Thamakorn,Anuvat Jangchud,Kasetsart Journal : Natural Science
|
|
FOOD 6682 Antioxidant Potential and Phenolic Constituents of Mango Seed Kernel from Various Extraction Methods | Pitchaon Maisuthisakul,Kasetsart Journal : Natural Science
|
|
FOOD 6681 Effects of Edible Chitosan Coating on Quality of Fresh-Cut Mangoes (Fa-lun) During Storage | Sinee Nongtaodum,Anuvat Jangchud,Kasetsart Journal : Natural Science
|
|
FOOD 6680 Effect of High Gas Permeable Materials on Quality and Shelf Life of Rambutan cv. Rong Rian | Piyarat Pongsai,Vanee Chonhenchob,Asiri Fuongfuchat,Sasitorn Tongchitpakdee,Kasetsart Journal : Natural Science
|
|
FOOD 6679 Polygalacturonase and Pectate Lyase Activity During Ripening of Kluay Hom Thong Fruit | Sukuntaros Tadakittisarn,Pilanee Vaithanomsat,Kasetsart Journal : Natural Science
|
|
FOOD 6678 Blended Films of Carboxymethyl Cellulose from Papaya Peel (CMCp) and Corn Starch | Pornchai Rachtanapun,Kasetsart Journal : Natural Science
|
|
FOOD 6677 Anthraquinone Extraction from Morinda sp. Root Powder Under Steam Pressurized Conditions | Taweyot Kunyotying,Noppol Leksawasdi,Kasetsart Journal : Natural Science
|
|
FOOD 6676 Effect of Storage Time and Storage Protein on Pasting Properties of Khao Dawk Mali 105 Rice Flour | Sarawadee Wongdechsarekul,jirasak Kongkiattikajorn,Kasetsart Journal : Natural Science
|
|
FOOD 6672 ทัศนคติของผู้บริโภคต่อคุณลักษณะด้านการใช้งานของภาชนะบรรจุน้ำผลไม้ | เกตน์พิสิษฐ์ อนวัชชสุข,Sudarat Jiamyangyuen,Kasetsart Journal : Natural Science
|
|
FOOD 6671 การใช้เทคนิคการกระจายหน้าที่การทำงานเชิงคุณภาพในผลิตภัณฑ์เบเกอรี่อบแช่เยือกแข็ง | ปาริชาติ อยู่แพทย์,ธงชัย สุวรรณสิชณณ์,มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
|
|
FOOD 6670 ความสามารถในการยับยั้งแบคทีเรียก่อโรคในอาหารของสารสกัดข่าและกันเกรา | ภัทราวดี ศรีปัญญา,บุษกร ทองใบ,วารสารวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี มหาวิทยาลัยมหาสารคาม
|
|
FOOD 6669 การทดสอบสารก่อกลายพันธุ์และประสิทธิภาพของน้ำยาล้างผักที่ผลิตจากน้ำหมักผลไม้ | กรรณิกา ศรีประย่า,ปริยาภรณ์ อิศรานุเคราะห์,อุษณ๊ย์ วินิจเขตคำนวณ,ณฐนนท์ ตราชู,วารสารวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี มหาวิทยาลัยมหาสารคาม
|
|
หน้า : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 [ 150 ] 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 Next >> |