KOHA: OPAC Catalogue Search
ผลการค้นหา พบข้อมูลทั้งหมด 286 เรื่อง จากคำค้น rice
   หน้า : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [ 16 ] 17 18 19 20   Next >>

Call No./Title Author/Year Cover
FOOD 7403
การทดสอบหาเทคโนโลยีที่เหมาะสมในการผลิตข้าวไม่ต้องหุง
บัญชา ลาวัง,สมศักดิ์ คูหาสวรรค์,ธำรงค์ เมฆโหรา,วารสารเกษตรพระจอมเกล้า
Full Textx
FOOD 7504
Physical Properties of Butter Cake Made from Mixed Hom-Mali and Glutinous Rice Flours
Piyaporn Chueamchaitrakun,Thongchai Suwonsichon,Vichai Haruthaithanasan,Penkwan Chompreeda,Sumaporn Kasemsamran,Kasetsart Journal
Full Textx
FOOD 7555
ปัจจัยที่มีอิทธิพลต่อการบริโภคข้าวไม่ขัดสี ในเขตกรุงเทพมหานคร
ปนิดา น้อยเกิด,ธำรงค์ เมฆโหรา,ปัญญา หมั่นเก็บ,วารสารเกษตรพระจอมเกล้า
พฤษภาคม - สิงหาคม 2554
Full Textx
FOOD 7596
EFFECT OF DEHYDRATION METHODS ON DIGESTED STARCH FRACTIONS OF RETROGRADED DEBRANCHED RICE STARCH
Sureeporn Boonna,Kuakoon Piyachomkwan,Sunanta Tongta,Suranaree Journal of Science and Technology
October-December 2010
Full Textx
FOOD 7644
Effect of Heat-Moisture Treatment on Qualities of Gluten-Free Alkaline Rice Noodles from Various Rice Flour Varieties
Chutima Chaichaw,Onanong Naivikul,Masubon Thongngam,Kasetsart Journal Natural Science
May-July 2011
Full Textx
FOOD 7658
Pigmented Rice Hull Extracts: Extraction of Phenolic Compounds and Their Antioxidant Activity in Oil-in-Water Emulsion
Nopparat Cheetangdee,Kasetsart Journal Natural Science
September-October 2014
FOOD 7666
Effect of Addition of Sourdough on Physicochemical Characteristics of Wheat and Rice Flour Bread
Suparat Jitrakbumrung,Nantawan Therdthai,Kasetsart Journal Natural Science
November-December 2014
Full Textx
FOOD 7672
Efficient Pretreatment of Rice Straw by Combination of Screw- Press and Ionic Liquid to Enhance Enzymatic Hydrolysis
Malinee Sriariyanun,Michael Modigell ,Theerawut Phusantisampan,Kraipat Cheenkachorn,Isabella Nowik,Qingqi Yan,Kasetsart Journal Natural Science
January-February 2015
Full Textx
FOOD 7673
Functional Golden Brown Rice Fermentation by Monascus sp. Yellow, White Parental Strains and Their Protoplast Mutants and Fusants
Panida Thongpradis,Busaba Yongsmith,Chetsada Pothiratana, Savitr Trakulnaleamsai ,Kasetsart Journal Natural Science
July-August 2015
Full Textx
FOOD 7712
การพัฒนาวิธีตรวจวิเคราะห์และการลดปริมาณสารรม เมทิลโบรไมด์ในรูปของโบรไมด์อนินทรีย์ทั้งหมด ในข้าวสารโดยเทคนิคแก๊สโครมาโทกราฟี
วีรวุฒิ วิทยานันท์,วิชาดา จงมีวาสนา,วารสารกรมวิทยาศาสตร์การแพทย์
กรกฎาคม-กันยายน 2558
Full Textx
FOOD 7817
Enhanced of High Level of ?-xylosidase with ?-xylanase Production by Co-culturing of Bacillus Strains from Rice Straw using Response Surface Methodology
Chanaporn Trakunjae,Sukhumaporn Sukkhum,Vichien Kitpreechavanich,Chiang Mai Journal of Science
October 2015
Full Textx
FOOD 7824
Growth, Glucoamylase, Pigments and Monacolin K Production on Rice Solid Culture in Flask and Koji Chamber Using Monascus sp. KB9
Thunnaree Subsaendee,Vichein Kitpreechavanich,Busaba Yongsmith,Chiang Mai Journal of Science
October 2014
Full Textx
FOOD 7839
Study of drying kinetics and qualities of two parboiled rice varieties: Hot air convection and infrared irradiation
Supawan Tirawanichaku,Yutthana Tirawanichakul , Oraporn Bualuang,Songklanakarin Journal of Science and Technology
September-October 2012
Full Textx
FOOD 7841
การพัฒนากระบวนการผลิตนํ้าส้มสายชูหมักจากข้าวเหนียวดำกล้อง
ประวีณา ลาภา,เพ็ญขวัญ ชมปรีดา,วิชัย หฤทัยธนาสันติ์,วารสารวิทยาศาสตร์เกษตร
มกราคม-เมษายน 2555
FOOD 7854
การพัฒนากระบวนการแปรรูปเพื่อยกระดับคุณภาพน้ำมันรำข้าวสังข์หยดบีบเย็น
อมรรัตน์ ถนนแก้ว,วารสารวิจัยเพื่อการพัฒนาเชิงพื้นที่
พฤษภาคม-มิถุนายน 2554
   หน้า : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [ 16 ] 17 18 19 20   Next >>